Kompatibilní verze
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 g de levadura de panadería deshidratada
- 10 g de azúcar
- 230 g de agua
- 250 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de arroz
- 1 cucharadita de goma xantana
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de aceite de oliva
- 2 ramitas de romero fresco solo las hojas
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 10 uvas rojas sin semillas
-
100
g de queso taleggio en trozos pequeños
nebo 100 g de queso brie en trozos pequeños - aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 579 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35 min
Chutney de frutas
40 min
Brownie Low carb
1 Std.
Masa sablé sin gluten
1 Std.
Tortitas Low carb
20min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Tortitas sin gluten
40 min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2h