Kompatibilní verze
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 g de levadura de panadería deshidratada
- 10 g de azúcar
- 230 g de agua
- 250 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de arroz
- 1 cucharadita de goma xantana
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de aceite de oliva
- 2 ramitas de romero fresco solo las hojas
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 10 uvas rojas sin semillas
-
100
g de queso taleggio en trozos pequeños
nebo 100 g de queso brie en trozos pequeños - aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 579 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Panecillos de zanahoria y semillas
15 godz.
Queso cremoso
15 godz.
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30min
Queso fresco para untar (sin lácteos)
12h 10min
Bagels sin gluten
1h 50min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Tarta de chocolate y batata
3h
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan 100% trigo sarraceno
2 godz.