Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)

Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)

3.5 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod.
8 raciones

Suroviny

  • de levadura de panadería deshidratada
    7 g
  • de azúcar
    10 g
  • de agua
    230 g
  • de harina panificable sin gluten
    250 g
  • de harina de arroz
    50 g
  • de goma xantana
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    25 g
  • de romero fresco solo las hojas
    2 ramitas
  • de sal gorda
    1 - 2 pellizcos
  • uvas rojas sin semillas
    10
  • de queso taleggio en trozos pequeños
    100 g
    100 g de queso brie, en trozos pequeños
  • aceite de oliva

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 248 kcal / 1036 kJ
Protein 4.2 g
Tuk 10 g
Sacharidy 33 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sodík 579 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...