Kompatibilní verze
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
nebo 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10138 kJ / 2423 kcal
- Protein
- 88.6 g
- Sacharidy
- 406.3 g
- Tuk
- 47.7 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 28.4 g
- Sodík
- 5321.6 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min