
Kompatibilní verze
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
nebo 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2423 kcal / 10138 kJ
- Protein
- 88.6 g
- Tuk
- 47.7 g
- Sacharidy
- 406.3 g
- Vláknina
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Sodík
- 5321.6 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Pan Venecia
17hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.