Kompatibilní verze
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
nebo 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10138 kJ / 2423 kcal
- Protein
- 88.6 g
- Sacharidy
- 406.3 g
- Tuk
- 47.7 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 28.4 g
- Sodík
- 5321.6 mg
Alternativní recepty
Fougasse con masa madre
14h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan Venecia
17h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.