Kompatibilní verze
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 464.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 50.1 g
- Sodík
- 4995.3 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3h
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15h