
Kompatibilní verze
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2213 kcal / 9259 kJ
- Protein
- 70.8 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 464.4 g
- Vláknina
- 50.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 4995.3 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.