Kompatibilní verze
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 464.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 50.1 g
- Sodík
- 4995.3 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de espelta
2u. 20min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30 min.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min