
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2027 kcal / 8482 kJ
- Protein
- 69.9 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Alternativní recepty
Fougasse con masa madre
14hod. 30min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Pan greñado art
3hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.