Pan de yogur (larga fermentación)
TM6 TM5 TM31

Pan de yogur (larga fermentación)

4.8 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de agua fría
  • 2 cucharaditas de sirope de cebada malteada
    nebo 2 cucharaditas de miel
  • 200 g de yogur natural frío
  • 500 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 1 cucharada de cacao puro en polvo (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
8482 kJ / 2027 kcal
Protein
69.9 g
Sacharidy
383.8 g
Tuk
20.1 g
Nasycený tuk
5.9 g
Vláknina
13.3 g
Sodík
4832.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty