Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 16hod. 10min.
1 unidad

Suroviny

  • 200 g de agua fría
  • 2 cucharaditas de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas de miel
  • 200 g de yogur natural frío
  • 500 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 1 cucharada de cacao puro en polvo (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 4832.9 mg
Protein 69.9 g
Kalorie 8482 kJ / 2027 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 13.3 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 383.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...