Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Alternativní recepty
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min