![Pan de yogur (larga fermentación) Pan de yogur (larga fermentación)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73e8b925-766a-4871-aaf3-0d486b50184e/Derivates/6c941066-ee2e-4b2f-9d2d-38c164e7ddc1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
nebo 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Protein
- 69.9 g
- Sacharidy
- 383.8 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 4832.9 mg
Alternativní recepty
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12u. 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2h 40min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16sa 30 dk
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min