Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 hodnocení
Příprava 50min
Celkový 16hod. 10min
1 unidad

Suroviny

  • de agua fría
    200 g
  • de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas
    2 cucharaditas de miel
  • de yogur natural frío
    200 g
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de cacao puro en polvo (volitelně)
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 2027 kcal / 8482 kJ
Protein 69.9 g
Tuk 20.1 g
Sacharidy 383.8 g
Vláknina 13.3 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sodík 4832.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...