![Trifle de ricotta y frutos rojos Trifle de ricotta y frutos rojos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37d91bf712d91a0122bb84cf0baa6433/Derivates/3f647d2a711088e06ee3ab01381d1c1caf827574.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 - 120 g de azúcar
- 10 g de piel de limón (solo la parte coloreada)
- 250 g de queso ricota
- 120 g de yogur griego
- 400 g de leche
- 80 g de mijo en grano
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 300 g de frutos rojos frescos variados
- 6 - 12 hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1149 kJ / 274 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 78.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartar de champiñones
20 Min
Ensalada Waldorf con pollo
30 Min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 Min
Mousse de yogur
6h 15min
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2h
Mermelada de pétalos de rosa
45 Min
Raviolis de nueces con salsa de cava
1 Std. 30 Min
Mousse de mango
1 Std.
Guiso de lentejas y champiñones
45 Min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40 min
Cheesecake de arándanos azules
4h
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min