Kompatibilní verze
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 90 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharada de aceite para engrasar
- 240 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g miel - 1 g de levadura prensada fresca
-
210
g de harina integral de centeno
nebo 210 g de harina de centeno - 230 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de alcaravea en grano
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 372 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 31.4 g
Alternativní recepty
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17u.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16u. 15min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17u.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min