
Kompatibilní verze
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 90 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharada de aceite para engrasar
- 240 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g miel - 1 g de levadura prensada fresca
-
210
g de harina integral de centeno
nebo 210 g de harina de centeno - 230 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de alcaravea en grano
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1893 kcal / 7648 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 372 g
- Vláknina
- 31.4 g
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Fougasse con masa madre
14hod. 30min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14hod. 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17hod.
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Masa madre de trigo
96hod.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Chapata con masa madre
17hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.