
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 300 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 200 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de trigo
- 10 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1054 kcal / 4410 kJ
- Protein
- 31.6 g
- Tuk
- 6.3 g
- Sacharidy
- 212.5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 2379.1 mg
Alternativní recepty
Fougasse con masa madre
14hod. 30min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Masa madre de trigo
96hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.