Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gominolas de gelatina
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 100 g de azúcar
- 30 g de gelatina neutra en polvo
- 1 cucharada de aceite vegetal
- 30 g de gelatina en polvo sabor fresa
Chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidades
- Kalorie
- 6014.8 kJ / 1437.6 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 202.1 g
- Tuk
- 57.2 g
- Nasycený tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 15.7 g
- Sodík
- 221.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polvorones de Día de Muertos
1ч. 30 мин.
Bombones con licor de almendras
1h 15min
Bellotas de chocolate
30 min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Miniroscones de bizcocho
9 godz.
Cake pops muñeco de nieve
2ч.
Bocaditos de avellana y café
50 мин.
Yogur de chocolate con galletas en Varoma
14 Std. 15 Min
Glorias de yema
5h 15min
Nubes de gelatina
14 godz.
Brownie cookies ice cream sandwich
9h 45min
Naranjas confitadas
9h 20min