Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3676 kJ / 878 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 177.5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 Std.
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min