
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3676 kJ / 878 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 177.5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Pan plano con verduras y hummus
1hod. 15min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Pastel de cereza
1hod. 10min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Bollitos de pan con queso y pesto
1hod. 15min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Tortillas de trigo
1hod. 20min