Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 25hod. 20min
2 unidades

Suroviny

Harina tostada
  • de harina de fuerza
    100 g
Poolish
  • de agua a temperatura ambiente
    150 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    150 g
Masa
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    270 g
  • de harina integral
    50 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 878 kcal / 3676 kJ
Protein 27.5 g
Tuk 3 g
Sacharidy 177.5 g
Vláknina 10.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...