![Pan rústico suizo (larga fermentación) Pan rústico suizo (larga fermentación)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/251ed493-3c10-46f9-b02b-3182813e43df/Derivates/f3c2fd73-5a20-45ec-9064-b6ae622e9be3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3676 kJ / 878 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 177.5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan de centeno y manteca
16h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan payés con masa madre
16h
Pan retorcido con masa madre
16h