Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3676 kJ / 878 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 177.5 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Panecillos de comino
30min
Pan blanco
3h 10 min.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Berry curd (Espesar)
20min
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
9h 15min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan payés con masa madre
16 godz.