Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 25hod. 20min.
2 unidades

Suroviny

Harina tostada
  • 100 g de harina de fuerza
Poolish
  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza
Masa
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 27.5 g
Kalorie 3676 kJ / 878 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 10.4 g
Sacharidy 177.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...