Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 440 g
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 150.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 23.6 g
- Sodík
- 13.6 mg
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Pan retorcido con masa madre
16ωρ.
Masa madre de trigo
96hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min