Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 440 g
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 150.8 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 23.6 g
- Sodík
- 13.6 mg
Alternativní recepty
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de trigo
96 godz.
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de centeno y manteca
16 godz.
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min