Zařízení & příslušenství
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 porties
Suroviny
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
2644.6 mg
Protein
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tuk
38.1 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
18.7 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13 Std.
Kleine aspergeflans
55 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Steak au Poivre
20 Min
Forelmousse
5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Bearnaisesaus
20 Min