Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
TM6

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.8 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g sjalotten, gehalveerd
  • 10 g boter
  • 75 g room, 35% vet
  • ½ tl zout, en iets meer om af te werken
  • 225 g diepgevroren doperwtjes
  • ½ tl citroensap, naar eigen smaak
  • 4 sneetjes spek (15 cm)
  • 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn, als afwerking

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Protein
62.6 g
Sacharidy
16.1 g
Tuk
38.1 g
Nasycený tuk
18.7 g
Vláknina
6.8 g
Sodík
2644.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty