Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Romige aspergesoep
25min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Kleine aspergeflans
55min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Aspergesoep met citroen
55min