
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sjalotten gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout en iets meer om af te werken
- 225 g doperwten, bevroren
- ½ tl citroensap naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 667.9 kcal / 2805.3 kJ
- Protein
- 62.6 g
- Tuk
- 38.1 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Forelmousse
5 Min
Steak tartaar
30 Min
Vitello tonnato
13 Std.