Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Bearnaisesaus
20 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Forelmousse
5min
Komkommersalade met dille
10 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Vitello tonnato
13h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione