Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g doperwten, bevroren
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2644.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 min