Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.8 19 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 porties

Suroviny

  • sjalotten gehalveerd
    20 g
  • boter
    10 g
  • room, 35% vet
    75 g
  • zout en iets meer om af te werken
    ½ tl
  • doperwten, bevroren
    225 g
  • citroensap naar eigen smaak
    ½ tl
  • sneetjes spek (15 cm)
    4
  • sint-jakobsschelpen kuit verwijderd
    8
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn als afwerking

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 2644.6 mg
Protein 62.6 g
Kalorie 2805.3 kJ / 667.9 kcal
Tuk 38.1 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 18.7 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...