Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15 min
Bloemkool met kaas
55 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Ananaspakketjes
1h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min