Zařízení & příslušenství
Mosselen in romige witte wijnsaus
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porties
Suroviny
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min.
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Fijngehakt rauw vlees
35min.
200 g prei fruiten
20min.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min.
Lamslende met roze pepersaus
45min.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min.
Forel met hollandaisesaus
50min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Aardappel- en groentenpuree
40min.