Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 220 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Bevroren aardbeidaiquiri
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gestoomd paaslam met groentjes
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Steak tartaar
30 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Bloemkool met kaas
55 min