
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 takjes verse peterselie enkel de blaadjes
- 220 g uien gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 45 g extra vergine olijfolie
- 1000 g schoongemaakte mosselen
- 150 g droge witte wijn
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 223 kcal / 935 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Vegan boter
Žádné hodnocení
Aardappelgratin
1hod. 10min
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min