Kompatibilní verze
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Pruimentaart
1h 30min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Preiquiche
1h 45min