Kompatibilní verze
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Chinees varkensvlees met groenten
1小时 20 分钟
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nessuna valutazione
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolademousse
3小时 20 分钟