Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen

Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen

4.4 7 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 porties

Suroviny

Biefstuk
  • filets mignon (ossenhaas)
    2
  • zout naar eigen smaak
Aardappelen
  • water
    600 g
  • nieuwe aardappelen of krieltjes
    225 g
  • verse rozemarijn
    1 takje
  • olijfolie
    1 el
  • zout
    ½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
  • Parmezaanse kaas in stukken
    55 g
  • zwarte peperkorrels
    1 el
  • verse tijm enkel de blaadjes
    5 takjes
  • sjalotten in stukken
    55 g
  • boter in stukken
    55 g
  • kippenbouillon
    140 g
  • brandy
    30 g
  • bloem
    1 el
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    55 g
Afwerking
  • koolzaadolie
    1 el
  • boter
    1 el
  • Roquefort kaas verkruimeld
    55 g
  • verse rozemarijn (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 55 g
Kalorie 5113 kJ / 1222 kcal
Tuk 92 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...