
Kompatibilní verze
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten in stukken
- 55 g boter in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas verkruimeld
- verse rozemarijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1222 kcal / 5113 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 92 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap burrito
45min
Kip garam masala
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Bearnaisesaus
20min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min