Kompatibilní verze
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 92 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Margarita
10 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h