Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
TM6 TM5

Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen

4.4 ( 7 hodnocení )

Suroviny

Biefstuk

  • 2 filets mignon (ossenhaas)
  • zout naar eigen smaak

Aardappelen

  • 600 g water
  • 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 el olijfolie
  • ½ tl zout

Gepeperde Parmezaanse saus

  • 55 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 5 takjes verse tijm enkel de blaadjes
  • 55 g sjalotten in stukken
  • 55 g boter in stukken
  • 140 g kippenbouillon
  • 30 g brandy
  • 1 el bloem
  • 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.

Afwerking

  • 1 el koolzaadolie
  • 1 el boter
  • 55 g Roquefort kaas verkruimeld
  • verse rozemarijn (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1222 kcal / 5113 kJ
Protein
55 g
Tuk
92 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty