
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de bacalhau fresco c/ pele (200 g unid.)
- 5 pés de tomilho
- 3 c. chá de raspa de limão
- 30 g sumo de limão mais 1 c. de chá
- 30 g chalota
- 200 g beterraba cortada em pedaços (2-3 cm)
- 20 g azeite mais q.b. p/ temperar e p/ regar
- 240 g arroz p/ risoto
- 130 g vinho branco seco
-
580
g água
nebo 580 g caldo de legumes líquido -
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes esfarelado - 1 - 2 talos de citronela cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal mais q.b. p/ fritar
- 2 pitadas de pimenta branca
- 40 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 565 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1501 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto verde com salmão
45min
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Žádné hodnocení
Bolo de crepes com salmão marinado
1hod. 10min
Tarte de carne com cerveja
1hod. 40min
Salmão com funcho e salada de maçã
1hod. 20min
Técnica Ravioli
30min
Molho holandês
15min
Molho pesto de manjericão
10min
Caldo de legumes
45min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Empadinhas de Brie com molho chili e doce de framboesa
2hod. 15min
Molho pesto
5min