Risoto de cevadinha com nabiças e espargos

Risoto de cevadinha com nabiças e espargos

4.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 doses

Suroviny

  • dentes de alho
    3
  • manteiga
    50 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • nabiça cortada em pedaços pequenos
    200 g
  • espargos verdes cortados em pedaços
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • queijo mascarpone
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomilho-limão só as folhas
    10 pés de
  • água
    900 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • cevada perolada
    250 g
  • limão só a raspa
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 281.7 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1222.8 kJ / 292.3 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 10.1 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 37.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...