Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 50 g manteiga
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 200 g nabiça cortada em pedaços pequenos
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
- 1 pitada de pimenta
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 250 g cevada perolada
- 1 limão, só a raspa
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1222.8 kJ / 292.3 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 281.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 min
Risoto de espargos e açafrão
35 Min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 godz. 15 min
Risoto de legumes assados
45min
Risoto com feijão e couves
40 Min
Risoto com ervas aromáticas
40 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 godz.
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de beterraba
30 min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 godz.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min