Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento

Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento

4.8 17 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
24 unidades

Suroviny

  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • água morna
    220 g
  • fermento de padeiro seco (7 g aprox.)
    1 saqueta de
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    35 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • cebola
    50 g
  • salsa
    ½ ramo
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • cogumelos frescos
    100 g
  • concentrado de tomate
    20 g
  • pasta de harissa
    ½ c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 149.1 mg
Protein 2.1 g
Kalorie 330.3 kJ / 78.9 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...