
Kompatibilní verze
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo de borrego
- 2 cebolas cortadas em metades (160 g aprox.)
- ½ cabeça de alho cortada horizontalmente
- 5 - 6 pés de tomilho
- 500 - 600 g pá de borrego c/ osso
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g cenoura cortada em pedaços (3 cm)
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços (3 cm)
- 1200 g água mais 2-3 c. sopa de água p/ o tabuleiro
- 2 folhas de louro
Ravioli e abóbora assada
- 300 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 3 ovos
- 15 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g queijo ricota
- 2 c. sopa de molho de soja
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- Água q.b. p/ cozer ravioli
- Tomilho só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 481 kcal / 2014 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 563 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes de cenoura com molho de tomate
Žádné hodnocení
Tarte de hibisco e framboesa
2hod. 35min
Pasta tikka masala
1hod.
Chocolate de três manteigas
1hod. 40min
Doce de ruibarbo
50min
Gaspacho
1hod. 15min
Flan
5hod. 30min
Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki
1hod. 10min
Burrito bibimbap
45min
Risoto de kimchi
25min
Caril de frango e espargos thai
1hod. 15min
Risoto de marisco Gochujang
1hod.