Zařízení & příslušenství
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions
Suroviny
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (volitelně)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
973 kJ /
234 kcal
Tuk
10 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Spain
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Curry chicken
1hod.
Hot and sour soup
20min.
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min.
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min.
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1hod. 20min.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min.
Curry Chicken
1hod.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1hod. 25min.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min.
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3hod. 30min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Curry Fish
35min.