
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed julienned, to garnish
- fresh chives to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 58 kcal / 243 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min