Zařízení & příslušenství
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
327 mg
Protein
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
All Things Eggs
12 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1hod. 30min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25hod. 10min.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min.
Mapo tofu
15min.
Braised Trotters
1hod. 10min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min.