
Zařízení & příslušenství
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
58 kcal /
243 kJ
Protein
5 g
Tuk
4 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
327 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

All Things Eggs
12 recept
USA
USA