Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)

Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)

4.7 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

Dashi Stock
  • water
    17 oz
  • kombu
    1 piece
  • katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
    ½ oz
Japanese Egg Custard
  • soy sauce
    1 ½ tsp
  • sake
    1 ½ tsp
  • mirin
    1 ½ tsp
  • large eggs
    3
  • water
    35 oz
  • nori seaweed julienned, to garnish
  • fresh chives to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 327 mg
Protein 5 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...