Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chai Buey
1h 45 min.
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min.
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Mapo tofu
15 Min
Shallot Oil
25 Min