![Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi) Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F75359E-DCD0-40F5-B632-E671B8F89AD8/Derivates/17d035b4-12a2-4e81-a471-9340e851ff27.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Red bean ice cream
29h 50min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Sesame Crème
10 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Soy milk
24h 30min