涼拌魚鱗凍
TM6 TM5

涼拌魚鱗凍

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

魚鱗凍

  • 2 根 青蔥 ,洗淨
  • 150 克 乾燥魚鱗片
  • 80 克 白醋
  • 3200 克 水
  • 40 克 薑 ,洗淨,切片
  • 1 大匙 米酒

醬汁&組合

  • 1 大匙 白芝麻油
  • 1 茶匙 花椒粒
  • 1 大匙 蒜頭 ,切末
  • ½ 條 新鮮紅辣椒 ,切末
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 二砂糖
  • 1 大匙 辣油
  • 1 大匙 醋
  • 1 茶匙 醬油
  • 1 條 小黃瓜 ,洗淨,切片
  • 1 枝 香菜 ,洗淨,切段(約1公分)

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
3996.9 kJ / 955.3 kcal
Protein
132.3 g
Sacharidy
35 g
Tuk
30.7 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
904.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty