涼拌魚鱗凍

涼拌魚鱗凍

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 45min.
4 人份

Suroviny

魚鱗凍
  • 青蔥 洗淨
    2 根
  • 乾燥魚鱗片
    150 克
  • 白醋
    80 克
  • 3200 克
  • 洗淨,切片
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
醬汁&組合
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切末
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 切末
    ½ 條
  • ½ 茶匙
  • 二砂糖
    1 大匙
  • 辣油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 小黃瓜 洗淨,切片
    1 條
  • 香菜 洗淨,切段(約1公分)
    1 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 904.2 mg
Protein 132.3 g
Kalorie 3996.9 kJ / 955.3 kcal
Tuk 30.7 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...