Zařízení & příslušenství
當歸牛肉炒芥藍
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
火鍋牛肉片200 克
-
蒜頭10 克
-
芥藍菜 切段(約5公分)150 克
-
當歸 (約5克),剪小片,,洗淨,瀝乾1 片
-
蠔油5 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
214.7 mg
Protein
20.6 g
Kalorie
1504.2 kJ /
359.5 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
10176.4 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
韭菜粉絲豬肉片
30min.
什錦小炒
Žádné hodnocení
豬肉蘑菇咖哩
35min.
干貝燴彩球
Žádné hodnocení
白菜獅子頭
1hod.
XO干貝醬炒雞棒腿
1hod.
大麥克風漢堡捲餅
Žádné hodnocení
熱帶芒果雞肉捲
50min.
希臘肉醬茄子捲
Žádné hodnocení
韓式嫩豆腐鍋
Žádné hodnocení
日式關東煮
Žádné hodnocení
番茄起司歐姆蛋
Žádné hodnocení