臘腸炒青椒

臘腸炒青椒

4.4 17 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 青椒 切條(約1.5公分)
    250 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 599.7 mg
Protein 9.6 g
Kalorie 814.1 kJ / 194.8 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 10.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...