Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)
- 1 大匙 米酒
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 250 克 青椒 ,切條(約1.5公分)
- 1 小撮 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 814.1 kJ / 194.8 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 599.7 mg