Zařízení & příslušenství
臘腸炒青椒
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
廣式臘腸 (或肝腸),切片(厚約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
蒜頭 切片10 克
-
青椒 切條(約1.5公分)250 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
599.7 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
814.1 kJ /
194.8 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
10.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan