麻油秀珍菇松阪豬

麻油秀珍菇松阪豬

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 純芝麻油 或黑麻油
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭 切片
    5 克
  • 米酒
    15 克
    15 克 水
  • 秀珍菇
    130 克
  • 枸杞 以清水沖洗過,瀝乾
    1 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 710 mg
Protein 47.9 g
Kalorie 2354.9 kJ / 562.8 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...