Zařízení & příslušenství
麻油秀珍菇松阪豬
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
松阪肉 切薄片200 克
-
米酒20 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
純芝麻油 或黑麻油15 克
-
薑 切片10 克
-
蒜頭 切片5 克
-
15 克 水米酒15 克
-
秀珍菇130 克
-
枸杞 以清水沖洗過,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
710 mg
Protein
47.9 g
Kalorie
2354.9 kJ /
562.8 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan