蠔油燴烏参

蠔油燴烏参

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    60 克
  • 甜豌豆 去除兩側粗纖維
    60 克
  • 海蔘 清洗去除內臟,切斜片
    200 克
  • 熟白果 (真空包裝)
    50 克
  • 蠔油
    15 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 692.2 mg
Protein 9.8 g
Kalorie 565.2 kJ / 135.1 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 4186.3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...