Zařízení & příslušenství
野菇海鮮粥
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段150 克
-
水500 克
-
白米飯200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖⅛ 茶匙
-
草蝦仁 切塊(約2公分)30 克
-
蚵仔60 克
-
透抽 去除內臟,洗淨,切塊(約2公分))50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
芹菜 取莖,切末20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
594.5 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
1351.4 kJ /
323 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
4191 g
Sacharidy
52.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
鮭魚拌炒飯
1hod. 10min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení