Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 紅蔥頭
- 10 克 洋蔥
- 20 克 橄欖油
- 30 克 新鮮香菇 ,去蒂頭,切條
- 30 克 蘑菇 ,切片
- 55 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
- 100 克 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
-
300
克 蔬菜高湯
nebo 300 克 水 - 30 克 黑松露醬
- 20 克 帕瑪森起士粉 (新鮮現磨)
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1849.5 kJ / 434 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g