鮭魚拌炒飯

鮭魚拌炒飯

4.0 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮鮭魚肉片 去骨、去皮
    500 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 稍微打散
    2 顆
  • 1200 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 切段
    2 根
  • 1 大匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.5 g
Kalorie 2108 kJ / 504 kcal
Tuk 24.3 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 38.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...