Zařízení & příslušenství
枸杞雞粒粥
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切小丁(約1公分)30 克
-
水300 克
-
白米飯100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
雞胸肉 切小丁(約1公分)60 克
-
高麗菜 去梗,切小片(約1.5公分)50 克
-
罐裝玉米粒 瀝乾60 克
-
枸杞1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
254 mg
Protein
10.3 g
Kalorie
901.8 kJ /
215.6 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
4190.8 g
Sacharidy
30.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
鮭魚拌炒飯
1hod. 10min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení