Zařízení & příslušenství
麻油紅鳳菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅鳳菜 切段(約5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
186.3 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
283 kJ /
67.7 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
4144.1 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan