舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 人份

Suroviny

  • 新鮮巴西利 取葉
    3 枝
  • 新鮮香菜 取葉
    3 枝
  • 紅蔥頭
    25 克
  • 新鮮香艾菊 取葉
    1 枝
  • 依個人口味調整
    4 小撮
  • 胡椒粉 依個人口味調整
    4 小撮
  • 鱈魚肉片
    350 克
  • 鮮奶油
    20 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    800 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 717.5 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1472 kJ / 350.3 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...