Zařízení & příslušenství
玉米牛肉粥
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
牛肉條 切丁(約1公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
油10 克
-
薑10 克
-
水450 克
-
白米飯200 克
-
鹽½ 茶匙
-
罐裝玉米粒 瀝乾100 克
-
蛋 打散1 顆
-
蔥 切蔥花15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
737.3 mg
Protein
28.6 g
Kalorie
2004.3 kJ /
479.1 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
4663.5 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
起司辣炒年糕
35min.
鮭魚拌炒飯
1hod. 10min.
蝦仁咖哩炒飯
1hod. 10min.
韓式皇家炒年糕
45min.
整顆蕃茄飯
45min.
素高麗菜飯
1hod.
蕃茄蔬菜通心粉
45min.
咖哩叻沙麵
55min.
櫻花蝦炒飯
1hod.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45min.
奶油鮭魚細扁麵
Žádné hodnocení
番茄肉醬義大利麵
Žádné hodnocení