Zařízení & příslušenství
紅糟醬烤雞
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 55min.
2 人份
Suroviny
-
嫩薑15 克
-
油10 克
-
紅糟醬45 克
-
醬油15 克
-
糖15 克
-
250 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,切塊(約3公分)翅小腿 (棒棒腿)300 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
471 mg
Protein
22.7 g
Kalorie
1557.5 kJ /
372.3 kcal
Tuk
23.1 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
6113.9 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan