Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 克 雞胸肉, 切片(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 50 克 太白粉
- 320 克 油 (含油炸和拌炒用油)
- ¼ 顆 洋蔥, 切片
- 80 克 新鮮鳳梨, 切片
- 50 克 蕃茄醬
- 15 克 酸梅
- 20 克 糖
- 30 克 青椒, 去籽、切片
- 30 克 黃甜椒, 去籽、切片
- 30 克 紅甜椒, 去籽、切片
- 10 克 白醋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1649 kJ / 394 kcal
- Protein
- 20.175 g
- Sacharidy
- 12.875 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 0.525 g