Zařízení & příslušenství
蔬菜粥
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
薑10 克
-
油5 克
-
水500 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)60 克
-
玉米筍 切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白米飯100 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切丁(約2公分)100 克
-
美生菜 切絲50 克
-
白胡椒粉 (volitelně) 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
203.1 mg
Protein
4.8 g
Kalorie
724.9 kJ /
173.3 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2093.3 g
Sacharidy
32.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan