Zařízení & příslušenství
栗子排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
排骨 切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨400 克
-
新鮮香菇100 克
-
紅蘿蔔 切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊100 克
-
水1200 克
-
新鮮去殼栗子12
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
767.5 mg
Protein
17 g
Kalorie
1606.5 kJ /
384 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
7.6 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan