栗子排骨湯

栗子排骨湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 排骨 切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨
    400 克
  • 新鮮香菇
    100 克
  • 紅蘿蔔 切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊
    100 克
  • 1200 克
  • 新鮮去殼栗子
    12
  • 1 - 1 ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 767.5 mg
Protein 17 g
Kalorie 1606.5 kJ / 384 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...