Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 2 片 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
- 5 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 5 克 紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 薑 ,切片
- 300 克 鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 491.7 kJ / 117.5 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 243.3 mg