Zařízení & příslušenství
清燉雞湯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
嫩薑 切片10 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
水800 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
330.9 mg
Protein
25.4 g
Kalorie
827.7 kJ /
197.8 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
321.4 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan