壽喜燒牛肉蓋飯

壽喜燒牛肉蓋飯

4.3 15 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 柴魚片
    2 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    80 克
  • 熟竹筍 切條(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)
    50 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 切蔥花
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 50.9 g
Kalorie 1494.6 kJ / 357.6 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 3.9 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...