Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 水
- 2 大匙 柴魚片
- 2 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 味醂
- 80 克 洋蔥 ,切條(約1公分)
- 50 克 熟竹筍 ,切條(約1公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1公分)
- 200 克 牛肉片
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1494.6 kJ / 357.6 kcal
- Protein
- 50.9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.9 g