Zařízení & příslušenství
壽喜燒牛肉蓋飯
Příprava 5min.
Celkový 20min.
1 人份
Suroviny
-
水30 克
-
柴魚片2 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
熟竹筍 切條(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)50 克
-
牛肉片200 克
-
蔥 切蔥花5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
50.9 g
Kalorie
1494.6 kJ /
357.6 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
剛剛好的獨享餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan