比目魚佐香草奶油

比目魚佐香草奶油

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 草蝦 去腸泥
    200 克
  • 橄欖油
    60 克
  • 白酒
    150 克
  • 奶油
    20 克
  • 洋蔥 切塊(5公分)
    150 克
  • 新鮮茵陳蒿
    1 茶匙
  • 蛤蜊高湯塊
    1 塊
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 鮮奶油
    200 克
  • 比目魚片
    800 克
    800 克 鱈魚肉片
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 59.6 g
Kalorie 2627 kJ / 628 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 13.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...