Zařízení & příslušenství
比目魚佐香草奶油
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
草蝦 去腸泥200 克
-
橄欖油60 克
-
白酒150 克
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊(5公分)150 克
-
新鮮茵陳蒿1 茶匙
-
蛤蜊高湯塊1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
800 克 鱈魚肉片比目魚片800 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
59.6 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jorge熱情西班牙
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan