Zařízení & příslušenství
沙茶牛肉炒空心菜
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
牛肉 切片200 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切片2 根
-
蒜頭2 粒
-
沙茶醬1 大匙
-
空心菜 切段(5公分),梗葉分開200 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.641 g
Kalorie
920 kJ /
219 kcal
Tuk
13.806 g
Vláknina
1.477 g
Sacharidy
9.753 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan