Zařízení & příslušenství
麻油腰花
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
豬腰 以清水將表面沖洗乾淨200 克
-
黑麻油30 克
-
薑 切絲20 克
-
水20 克
-
米酒15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
793.8 mg
Protein
15 g
Kalorie
806.6 kJ /
192.8 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
8313.3 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan