冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.7 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 切除根部,稍微分開
    1 包

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 830.5 mg
Protein 18.9 g
Kalorie 743 kJ / 177.6 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...