冷拌秋葵雞肉
TM6 TM5

冷拌秋葵雞肉

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 雞胸肉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 克 昆布
  • 600 克 水
  • 200 克 新鮮秋葵
  • 25 克 米酒
  • 35 克 醬油
  • 25 克 味醂
  • 1 包 金針菇 ,切除根部,稍微分開

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
743 kJ / 177.6 kcal
Protein
18.9 g
Sacharidy
6.3 g
Tuk
7.3 g
Nasycený tuk
2.1 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
830.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty