Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 克 水 (煮麵用)
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 25 克 橄欖油
- 150 克 義大利細麵(天使細麵) (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 500 克 冰水
- 100 克 蝦仁
- 140 克 花枝
- 180 克 新鮮蛤蜊,已吐沙 (約15顆)
- 75 克 紫洋蔥 ,切絲
- 35 克 綜合甜椒 ,切絲
- 15 克 蒜頭 ,切碎
- 60 克 小蕃茄 ,對切
- 10 克 巴薩米可醋
- 10 克 梅林辣醬油
- ¼ 顆 檸檬皮屑
- 20 克 檸檬汁
- 塔巴斯科辣椒水(tabasco) ,少許
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 5 克 九層塔 只取葉子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 515 kJ / 123.2 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1 g