Kompatibilní verze
Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 130 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 150 g de poivron rouge ou jaune, coupé en brunoise
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 2 c. à soupe bombées de graines de pavot (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 394.8 kJ / 93.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 186.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torsades au comté et graines de sésame
1h 15min
Wraps concombre et saumon fumé
50min
Baguettines lardons et emmental
1h 25min
Samoussas au colin
50min
Tarte couronne tapenade-tomate
45min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2sa 35 dk
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Cocas niçoises
3h 15min
Feuilletés aux olives
40min
Muffins façon pizza
35min
Minipizzas variées
1h 50min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55 min