Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de gorgonzola
- 150 g de fromage de chèvre en bûche
- 100 g de cheddar affiné
- 50 g de crème fraîche
- 4 pincées de poivre moulu
- 600 g d'eau
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2673.9 kJ / 639.1 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 5226.8 mg
Alternativní recepty
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 Min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12 Std. 30 Min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Ravioli de légumes
1h
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 Std. 40 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
Bagels halloumi et avocat
2 Std. 35 Min
Samoussas au fromage
30 Min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min