Fersk rødbetpasta

Fersk rødbetpasta

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porsjoner

Suroviny

  • rødbet, rå vasket og skrelt, delt i to (ca. 3 rødbeter)
    255 g
  • vann
    850 g
  • pasta, tørr, type linguine
    170 g
  • smør, usaltet
    3 ss
  • pistasjnøtter, usaltede, uten skall
    55 g
  • "extra virgin" olivenolje
    30 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ⅛ ts
  • geitost, myk smuldret opp
    15 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 22 g
Kalorie 3318 kJ / 793 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 84 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše