Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
-
125
g de tomate triturado en conserva
nebo 125 g de puré de tomate - 125 g de zanahorias en rodajas de 1 cm
- 125 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
-
400
g de porotos blancos secos remojados previamente 5 horas mínimo
nebo 400 g de garbanzos secos remojados previamente 5 horas mínimo - 400 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharada de aceite
- 500 g de rabas de calamar frescas (o descongeladas)
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 300 g de camarones pelados
- perejil fresco picado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Mermelada de frutillas
1h 5min
Goulash
1 godz.
Carbonada
1 godz. 15 min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1 godz.
Locro
25h 15min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2 godz.
Hamburguesa de porotos azuki
1 godz. 30 min
Crema de porotos negros
13h 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Panqueques con dulce de leche
1 godz. 15 min