
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hidratación del cochayuyo
- 50 g de cochayuyo deshidratado troceado en cubos de 2 cm
- 1500 g de agua
Papas asadas
- 20 g de mantequilla
- 1000 g de papas peladas, cortadas en cubos de 2 cm
- 2 cucharaditas sal
- 20 g de aceite de oliva
Guiso y armado
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 50 g de pimentón rojo en trozos
- 50 g de pimentón verde en trozos
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 diente de ajo cortado en dos y sin la raíz
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de pimienta
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de zapallo camote sin piel y cortado en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 200 g de arvejas
- 160 g de queso mantecoso rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 473 kcal / 1980 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sofrito chileno
20min
Queque clásico
1hod. 20min
Charquicán con charqui
1hod. 10min
Queque de zanahoria y naranja
2hod. 15min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pisco sour
10min
Plateada al jugo
3hod. 40min
Pebre
20min
Pan amasado
55min
Sopaipillas chilenas
45min
Porotos granados con mazamorra
1hod. 15min
Pastelera de choclo
1hod.