![Guiso de cochayuyo Guiso de cochayuyo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0006f2a5-2a2f-4ba9-b8b1-7349d681169e/Derivates/7afc6e34-7964-4878-a633-354ab9dfda89.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hidratación del cochayuyo
- 50 g de cochayuyo deshidratado troceado en cubos de 2 cm
- 1500 g de agua
Papas asadas
- 20 g de mantequilla
- 1000 g de papas peladas, cortadas en cubos de 2 cm
- 2 cucharaditas sal
- 20 g de aceite de oliva
Guiso y armado
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 50 g de pimentón rojo en trozos
- 50 g de pimentón verde en trozos
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 diente de ajo cortado en dos y sin la raíz
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de pimienta
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de zapallo camote sin piel y cortado en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de orégano
- 200 g de arvejas
- 160 g de queso mantecoso rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1980 kJ / 473 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 23.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de pino al horno
4h
Pisco sour
10min
Pastafrola de membrillo con nueces
2h 20min
Crema marmoleada de garbanzos y espinacas
40 分钟
Cremoso de mote
1小时 20 分钟
Pan amasado
55 Min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Charquicán con charqui
1hod. 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Sopaipillas chilenas
45 分钟