Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de queso Gruyère o cualquier otro queso de dureza media, en trozos
- 6 huevos
- 3 pizca de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 4 bollos, para hamburguesa
- 100 g de lechuga, desinfectada, deshojada
- 200 g de jitomate, en rebanadas
- 50 g de cebolla morada, en rebanadas
- 50 g de pepinillos, en rebanadas
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1649.5 kJ / 394.3 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 544 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Ensalada de cuscús de coliflor
15min
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Gaspacho de elote y jalapeño
20 min
Buñuelos de Zanahoria con aguacate, Atún y Huevos
40 min
Crema mediterránea de tomate para untar
15min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Pan francés
30 min