Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di tè matcha in polvere
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- burro q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Salsa alle ciliegie
- 250 g di ciliegie, denocciolate
- 30 g di zucchero
- 5 g di fecola di patate
- 40 g di vino bianco secco
Crema
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
Terminare la preparazione
- 50 g di limoncello
- 1 cucchiaino di tè matcha in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1171 kJ / 279.9 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 162.2 mg
Alternativní recepty
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Cupcake mimosa
1h
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40 min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5 Std.
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25sa 20 dk
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2 Std.
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Torta mimosa
1h 5 phút
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h